Zupa grzybowa z pieczarek z sosem sojowym i kminem rzymskim

Zupa grzybowa zobacz Zupa grzybowa 2018-06-19 12:26:25
Zupa grzybowa
Oceń przepis:
31 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Malka Kafka

Seria kulinarna:
Koszer macher (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Zupy, Dania z grzybów
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia koszerna

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

W garnku, w którym gotowana będzie zupa upraż na oleju przyprawy. Pieczarki pokrój na ćwiartki i podsmaż z przyprawami, zalej wywarem i gotuj przez 20 minut. Na koniec zagęść zupę mąką razową i dodaj posiekaną natkę.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE