Zdrowa kanapka z pastą jajeczną

Kanapka z pastą jajeczną zobacz Kanapka z pastą jajeczną 2018-06-19 12:28:43
Kanapka z pastą jajeczną
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 5.00

Przygotował:

Marieta Marecka

Seria kulinarna:
ABC GOTOWANIA 3 (odc. 1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Jaja gotujemy na twardo, obieramy. Żółtka ucieramy z majonezem, musztardą solą i pieprzem. Białko i plastry szynki kroimy drobno, dodajemy do żółtek. Natkę pietruszki drobno szatkujemy i mieszamy z pastą. Bułki przekrawamy na pół, smarujemy masłem, układamy liście sałaty, pastę jajeczną, kiełki i składamy kanapkę. Do pojemnika na śniadanie dodajemy pokrojone w słupki marchew, ogórek, paprykę i kanapkę z pastą jajeczną.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE