Zawijane kanapki śniadaniowe

Zawijane kanapki śniadaniowe
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.60
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 48)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Ziarna kukurydzy wyłuskać z kolby i usmażyć do miękkości na rozgrzanej oliwie. W miseczce wymieszać jajka i fetę. Masę jajeczną wlać do kukurydzy i smażyć, aż jajka się zetną. Dodać tymianek. Tak przygotowany farsz rozłożyć na chlebie. Zwinąć w rulon.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE