Wrap pełen wapnia

Wrap pełen wapnia
Oceń przepis:
100 ocen Średnia ocena: 3.30
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania dietetyczne
Ilość osób:
1

Składniki:

  • 1 kawałek chleba górskiego
  • ⅓ filiżanki ugotowanej komosy ryżowej
  • 1 czubata łyżeczka pesto
  • 3 małe kawałki sera bocconcini
  • oliwa

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Komosę wymieszać z pesto. Rozłożyć na chlebie i przybrać plasterkami sera. Zwinąć w ciasny rulon i zrumienić ze wszystkich stron na rozgrzanej oliwie.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE