Wegańskie pho

Wegańskie pho zobacz Wegańskie pho 2018-06-19 12:26:30
Wegańskie pho
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Vienio

Seria kulinarna:
Ślinotok (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy, Dania wegańskie

Przepis

Gotujemy w garnku włoszczyznę z dodatkiem anyżu, cynamonu, imbiru i suszonych grzybów.
W innym garnku w gorącej wodzie z kranu moczymy makaron ryżowy.
Kroimy warzywa i smażymy w woku.
Do przygotowanych misek na zupy lądują po kolei makaron, grzyby z wywaru, surowe kiełki oraz warzywa przesmażone na woku.
Całość zalewamy bulionem, przyprawionym do smaku sosem sojowym i olejem sezamowym.
Wrzucamy na górę kolendrę i tajską bazylię.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE