Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków

Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków
Oceń przepis:
28 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia brytyjska
Ilość osób:
6

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ugotować ziemniaki w mundurkach, ostudzić i obrać. Pokroić w plastry, posolić, dodać majonez i wymieszać. Rybę obrać ze skóry, usunąć ości i podzielić na porcje. Podawać z rukwią wodną.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA