Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków

Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia brytyjska
Ilość osób:
6

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Ugotować ziemniaki w mundurkach, ostudzić i obrać. Pokroić w plastry, posolić, dodać majonez i wymieszać. Rybę obrać ze skóry, usunąć ości i podzielić na porcje. Podawać z rukwią wodną.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE