Wędzone sardynki

Wędzone sardynki
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.43)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

  • 1 puszka wędzonych sardynek w oleju
  • 1 łyżka musztardy ziarnistej
  • ¼ szklanki kiełków lucerny
  • 2 łyżki oliwy extra vergine
  • świeżo mielony pieprz

Kalkulator wag i miar

Przepis

Otwórz puszkę i nałóż musztardę na sardynki. Na wierzchu ułóż kiełki, polej oliwą i oprósz pieprzem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE