Twarożek z migdałów

Twarożek z migdałów zobacz Twarożek z migdałów 2018-06-19 13:01:12
Twarożek z migdałów
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 3.70

Składniki:

ulubione dodatki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Migdały zalej wodą i odstaw na 24 godziny.
Odsącz, zmiksuj z sokiem z cytryny dolewając powolutku świeżą wodę. Ilość wody zależy od tego jaką konsystencję twarożku chcesz osiągnąć.
Dodaj około 5 łyżek oliwy z oliwek, sól do smaku i czosnek (jeśli lubisz). Dołóż pokrojony koper, szczypiorek, rzodkiewki, ogórki i wymieszaj.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE