Trójkolorowa jajecznica z pesto

Trójkolorowa jajecznica z pesto
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Ainsley Harriott

Seria kulinarna:
Ekspres Ainsleya dla smakoszy
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Do blendera włożyć listki bazylii, pokrojony ząbek czosnku, orzeszki piniowe i parmezan. Włączyć blender, po chwili wlać oliwę. Przyprawić solą do smaku. Na rozgrzanej patelni stopić masło, wbić jajka. Poczekać, aż białka się zetną i delikatnie wymieszać. Dołożyć pesto, wymieszać.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA