Trójkolorowa jajecznica z pesto

Przygotował:

Ainsley Harriot

Seria kulinarna:
Ekspres Ainsleya dla smakoszy
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Do blendera włożyć listki bazylii, pokrojony ząbek czosnku, orzeszki piniowe i parmezan. Włączyć blender, po chwili wlać oliwę. Przyprawić solą do smaku. Na rozgrzanej patelni stopić masło, wbić jajka. Poczekać, aż białka się zetną i delikatnie wymieszać. Dołożyć pesto, wymieszać.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE