Tosty z rzodkiewkami

Tosty z rzodkiewkami
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Jacques Pépin

Seria kulinarna:
Jacques Pepin: Nowe dania na szybko (odc.12)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
6

Przepis


Przygotowanie
Pokroić bagietkę na cienkie kromki. Posmarować je grubo masłem. Rzodkiewki pokroić na cienkie plasterki (przydaje się do tego obieraczka do warzyw). Położyć na maśle tak, żeby zachodziły na siebie. Posypać grubą solą morską i podawać jako przekąskę do alkoholu.


© Jacques Pepin

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE