Tarta cebulowa

Tarta cebulowa
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Ciasta i ciasteczka
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

  • gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
  • 125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
  • mała cebula w cieniutkich plasterkach
  • 3 4 plastry boczku w postaci skwarek
  • świeżo zmielony czarny pieprz
  • sól morska

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

/>
Składniki:
gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
mała cebula w cieniutkich plasterkach
3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
świeżo zmielony czarny pieprz
sól morska

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE