Szynka i melon

Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc. 7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 bardzo dojrzały melon
- 4 bardzo cienkie plastry szynki w stylu Prosciutto (szynka parmeńska
- Jambon de Bayonne
- Jambon de Paris)
Przygotowanie:
Przekrój melona i pozbądź się nasion. Pokrój w kawałki i obierz. Jeżeli wolisz, usuń tłuszcz z szynki. Ułóż kawałki melona na talerzu, udekoruj je szynką.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze