Szynka i melon

Szynka i melon
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Laura Calder

Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 1 bardzo dojrzały melon
  • 4 bardzo cienkie plastry szynki w stylu Prosciutto (szynka parmeńska
  • Jambon de Bayonne
  • Jambon de Paris)

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Przekrój melona i pozbądź się nasion. Pokrój w kawałki i obierz. Jeżeli wolisz, usuń tłuszcz z szynki. Ułóż kawałki melona na talerzu, udekoruj je szynką.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE