Syrop z whisky i rodzynków

Syrop z whisky i rodzynków
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes za stołem (odc.8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Wsyp rodzynki do rondelka. Dorzuć cukier. Wlej whisky i wodę. Doprowadź do wrzenia i gotuj na małym ogniu przez 10 minut. Przelej całość do miksera i zmiksuj. Przecedź przez sitko do miseczki. Syrop jest gotowy. Polej nim szkockie mini-keksy, aby otrzymać elegancki deser.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE