Stek z sałatką z cebuli

Stek z sałatką z cebuli
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Mięso przyprawiamy solą i pieprzem. Grillujemy przez 6 minut z każdej strony. Odstawiamy na 5 minut.
Cebule szatkujemy bardzo cienko. Dodajemy śmietanę, musztardę, sok z połowy cytryny, sól i pieprz. Skrapiamy oliwą i podajemy.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE