Sosy do gotowanych ziemniaków

Sosy do gotowanych ziemniaków
Oceń przepis:
35 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.18)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Przygotowanie:

Sos z czerwonym pieprzem
posiekana natka pietruszki
oliwa extra virgin
pieprz czerwony
pieprz czarny

Sos z parmezanem
surowe żółtko
łyżka musztardy dijon
utarty ząbek czosnku
oliwa
tarty parmezan

© Agnieszka Kręglicka

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE