Sos szalotkowy do ostryg

Sos szalotkowy do ostryg
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.19)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

  • 1 posiekana szalotka
  • 4 łyżki czerwonego octu winnego
  • sok z połówki cytryny
  • świeży pieprz

Kalkulator wag i miar

Przepis

Wymieszać składniki sosu podawać do świeżych ostryg

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE