Sorbet z mlekiem ryżowym i hibiskusem

Sorbet z mlekiem ryżowym i hibiskusem
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 47)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 3 filiżanki mrożonego mleka ryżowego
  • 1-2 łyżki syropu z hibiskusa
  • 2 owoce finger lime bez pestek
  • 2 łyżki posiekanych migdałów
  • kwiaty hibiskusa z syropu do dekoracji

Kalkulator wag i miar

Przepis

Mleko zmiksować z syropem i finger lime. Przed podaniem posypać migdałami, skropić syropem i przybrać kwiatami.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE