Smażone homarce

Smażone homarce
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Mitch i Matt idą na ryby
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Owoce morza

Składniki:

  • 500 g homarców
  • 1 szklanka oleju roślinnego
  • 1 jajko
  • roztrzepane
  • bułka tarta

Kalkulator wag i miar

Przepis

Homarce oczyścić i obrać ze skorupek. Na patelni rozgrzać olej. Homarce zanurzyć w jajku, a następnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na dużym ogniu przez 5 minut.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE