Smażone homarce

Smażone homarce
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Mitch i Matt idą na ryby
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Owoce morza

Składniki:

  • 500 g homarców
  • 1 szklanka oleju roślinnego
  • 1 jajko
  • roztrzepane
  • bułka tarta

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Homarce oczyścić i obrać ze skorupek. Na patelni rozgrzać olej. Homarce zanurzyć w jajku, a następnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na dużym ogniu przez 5 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA