Smażona troć z sosem musztardowo-śmietanowym

Smażona troć z sosem musztardowo-śmietanowym
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Skórę oprósz mąką. Na patelni ustawionej na średnim ogniu rozgrzej oliwę. Połóż rybę stroną ze skórą i smaż przez 4-5 minut. Dopraw solą i pieprzem, przewróć. Wyłącz gaz. Gdy ryba dochodzi, zrób sos.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE