Śledź w śmietanie

Oceń przepis:
Przygotował:
Gosia Molska
- Seria kulinarna:
- Babeczki wigilijne (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Przygotowanie:
Namoczone wcześniej w mleku filety pokroić na kawałki, ułożyć na półmisku. Jabłko posiekać, cebule pokroić w kostkę. W misce połączyć cebulę, jabłko i śmietanę. Polać śledzie.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Potrawy na Boże Narodzenie
Kuchnia polska
Dania z ryb
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze