Ser pimento z krakersami

Ser pimento z krakersami
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Lucinda Scala Quinn

Seria kulinarna:
Łatwe przepisy na wielki apetyt (odc. 39)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 330g kremowego serka
  • 120g cheddara
  • startego (ok. 1½ szklanki)
  • 2 słoiczki (po 5 g) papryczki pimento
  • odsączonej
  • ⅛ do ¼ łyżki sosu tabasco
  • sól
  • świeżo zmielony pieprz
  • krakersy

Kalkulator wag i miar

Przepis

Serek, cheddar, pimento i tabasco rozetrzeć przy użyciu robota kuchennego. Wyłożyć do miski. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać z krakersami.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE