Salsa karaibska

Salsa karaibska
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2 (odc. 23)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Maksymalnie rozgrzej grill. Posmaruj cienką warstwą oliwy plastry ananasa i cebuli. Dopraw solą i pieprzem. Grilluj, aż będą miękkie, soczyste i pojawią się wyraźnie ślady grilla. Pokrój w kostkę i wrzuć do miski. Dodaj pozostałe składniki, dopraw solą i pieprzem. Starannie wymieszaj.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE