Salsa karaibska

Salsa karaibska
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2 (odc. 23)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Maksymalnie rozgrzej grill. Posmaruj cienką warstwą oliwy plastry ananasa i cebuli. Dopraw solą i pieprzem. Grilluj, aż będą miękkie, soczyste i pojawią się wyraźnie ślady grilla. Pokrój w kostkę i wrzuć do miski. Dodaj pozostałe składniki, dopraw solą i pieprzem. Starannie wymieszaj.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA