Sałatka z kalafiora, truskawek, szczawiu i wędzonego halibuta

Sałatka z kalafiora, truskawek i wędzonego halibuta zobacz Sałatka z kalafiora, truskawek i wędzonego halibuta 2018-06-19 13:00:49
Sałatka z kalafiora, truskawek i wędzonego halibuta
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Adriana Marczewska

Seria kulinarna:
Ślinotok (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Z surowego kalafiora wykrawamy różyczki, siekamy je i mieszamy z halibutem, pokrojonymi truskawkami, szalotką i szczawiem.
Dodajemy sól, pieprz, sok z cytryny i oliwę.
Czosnek niedźwiedzi i szczypior siekamy.
Obtaczamy w ziołach okrągły serek, najlepiej kozi. Dodajemy łyżkę jogurtu greckiego.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE