Sałatka z fenkułu z pieczarkami

Sałatka z fenkułu z pieczarkami
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 4.30

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Zalać szalotkę w kokilce octem i odstawić. Po usunięciu zbędnych odrostów obrać fenkuł. Pokroić łodygę na cienkie krążki. Wymieszać z plasterkami pieczarek i liśćmi pietruszki. Skropić oliwą, posolić, popieprzyć i dodać soku z cytryny. Podawać z płatkami parmezanu. UWAGA: miarka kanadyjska to 250 ml, czyli odpowiednik naszej szklanki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE