Sałatka z fasolą i grejpfrutem

Sałatka z fasolą i grejpfrutem
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 4.40

Przygotował:

Ricardo Larrivee

Seria kulinarna:
Ricardo i przyjaciele (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Ilość osób:
6

Składniki:

  • 2 duże różowe grejpfruty
  • pokrojonego w cząstki
  • z usuniętymi błonami
  • sok z 1 limonki
  • ¾ szklanki (375 ml) fasolki lima
  • zblanszowanej
  • 2 łyżeczki szczypiorku
  • drobno posiekanego
  • 2 łyżeczki trybuli
  • drobno posiekanej
  • 3 łyżki oliwy
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W naczyniu połącz grejpfruty z sokiem z limonki. Odstaw na 10 minut. Dodaj resztę składników. Dopraw solą i pieprzem. Podaj.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA