Sałatka z arbuza i awokado

Sałatka z arbuza i awokado
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 3.70

Przepis

Składniki:
1 mały lub ½ dużego arbuza, pokrojonego w kostkę
10-12 pomidorków czereśniowych, przekrojonych na pół
2 niezbyt miękkie awokado, pokrojone w małe kawałki
200 gramów mozzarelli podartej na małe kawałki
garść listków bazylii, podartych na kawałki
sok z dwóch soczystych limonek
sól i świeżo mielony pieprz

Przygotowanie:
Arbuza, pomidorki, awokado, mozzarellę i bazylię wrzucić do dużej miski. Skropić sokiem z limonek, doprawić i wymieszać. Podawać.


@Annabel Langbein

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE