Sałata z fetą i pestkami granatów

Sałata z fetą i pestkami granatów
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.30

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Na półmisku ułożyć plastry fety, skropić cytryną i posypać czosnkiem. Odstawić do lodówki na trzy godziny. Podprażyć płatki migdałów na złoto. W misce wymieszać listki sałatowe z oliwą, olejem sezamowym, solą i pieprzem. Do miski pokruszyć fetę, posypać nasionami granatów i prażonymi płatkami migdałów. Podawać natychmiast.

Przepis na podstawie programu „Mali producenci wchodzą na rynek”

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE