Ryba tandoori

Ryba tandoori
Oceń przepis:
26 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 33)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia indyjska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Curry, cebulę, czosnek, imbir, łodyżki kolendry, tofu, skórkę z limetki, mleko sojowe i sok z limetki zmiksować na gładką masę. Przelać ją na patelnię i zagotować. Dodać groszek i bakłażan. Gotować, aż warzywa będą miękkie. Dołożyć rybę i gotować przez 2 minuty. Przed podaniem przybrać kiełkami fasoli.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE