Ryba pod kruszonką

Ryba pod kruszonką
Oceń przepis:
26 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2 (odc. 17)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
4

Składniki:

Jeden lub więcej z poniższych dodatków:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik do 175°C. Ułóż kawałki ryby w odpowiednim naczyniu żaroodpornym. Każdy dopraw solą i pieprzem. Na filetach rozsmaruj wybrany dodatek. Przykryj grubą warstwą tartej bułki. Piecz przez 12-15 minut, aż mięso się upiecze i łatwo rozpada na kawałki, gdy wbijesz nóż.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA