Ryba na parze

Ryba na parze
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 15)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb

Przepis



Składniki:
dwa filety barramundi (po 150 g)
4 pokrojone pomidory
garść oliwek bez pestek
garść bazylii
2 ząbki czosnku
pół filiżanki pokrojonej w paski grillowanej papryki
łyżka posiekanej kiszonej cytryny
po pół filiżanki ugotowanej czerwonej i białej komosy ryżowej

Przygotowanie:
Rybę z pomidorami, oliwkami, bazylią, czosnkiem, papryką i cytryną ugotować na parze. Podawać z komosą ryżową.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE