Rożki z serem i szynką

Rożki z serem i szynką zobacz Rożki z serem i szynką 2018-06-19 13:01:04
Rożki z serem i szynką
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 4.30

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Przepis

Ser żółty i szynkę pociąć w paseczki. Dokładnie wymieszać. Nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego, zakleić. Posmarować z wierzchu roztrzepanym jajkiem i posypać kminkiem. Piec 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni C.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE