Ragout z chińskich brokułów, fasoli i kiełbasy

Ragout z chińskich brokułów, fasoli i kiełbasy
Oceń przepis:
17 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Jacques Pépin

Seria kulinarna:
Jacques Pepin: Nowe dania na szybko (odc.9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 2 łyżki oliwy dobrej jakości plus do skropienia (do wyboru)
  • ½ szklanki posiekanej cebuli
  • 180 gramów pikantnej włoskiej kiełbasy
  • 1 puszka (465 gramów) fasoli jaś
  • 2 łyżeczki posiekanego czosnku
  • ¼ łyżeczki soli
  • w razie potrzeby więcej
  • 1/8 łyżeczki płatków suszonej papryczki chili
  • tarty parmezan (do wyboru)

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

kładniki
2 łyżki oliwy dobrej jakości plus do skropienia (do wyboru)
½ szklanki posiekanej cebuli
180 gramów pikantnej włoskiej kiełbasy
1 puszka (465 gramów) fasoli jaś
2 łyżeczki posiekanego czosnku
¼ łyżeczki soli, w razie potrzeby więcej
1/8 łyżeczki płatków suszonej papryczki chili
tarty parmezan (do wyboru)

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE