Rabarbar z kruszonką

Rabarbar z kruszonką
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Owoce, sok i daktyle gotować do miękkości na wolnym ogniu. Suche składniki wymieszać w dużej misce. Dodać tłuszcz i wymieszać palcami. Przełożyć ugotowane owoce do naczynia do zapiekania i posypać kruszonką. Piec w temperaturze 180°C, aż kruszonka się zrumieni. Podawać z jogurtem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE