Puree z pasternaku

Puree z pasternaku
Oceń przepis:
41 ocen Średnia ocena: 3.60
Seria kulinarna:
Nordycka kuchnia Sary La Fountain (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska, Kuchnia islandzka

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ugotuj warzywa do miękkości. Dokładnie odcedź. Zmiksuj na gładką masę. Dodaj masło i poczekaj, aż się roztopi. Wlej mleko. Utrzyj mikserem na gładką masę. Dodaj parmezan i oliwę truflową. Dopraw solą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA