Pudding chlebowy

Pudding chlebowy
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.18)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Ciasta i ciasteczka

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Mieszamy jajka, mleko i cynamon. Panettone kroimy na kromki. Każdą smarujemy dżemem i układamy w formie do zapiekania. Polewamy mieszaniną jajeczną. Wierzch możemy posypać odrobiną brązowego cukru. Formę ustawiamy na blasze wypełnionej wodą i pieczemy przez 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE