Delia  Smith

Ziemniaki faszerowane


Przepis z programu Szkoła gotowania Delii Smith (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Ziemniaki faszerowane
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0


Przygotowanie

Miąższ ziemniaków wybieramy, mieszamy z pokruszonym, miękkim, serem pleśniowym i łyżką mleka lub śmietanki, doprawiamy i z powrotem nakładamy do skorupek. Całość posypujemy siekanym porem oraz startym cheddarem i zapiekamy pod gorącym grillem, aż ser się rozpuści.



© Delia Smith

powrót

Podobne przepisy

Sandwicze z kremem z mozzarelli i oliwkami
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
3 rodzaje tartinek
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia francuska
(odc.01) melon z prosciutto
Jacques Pépin
Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Pieczone ziemniaki
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.