Ricardo Larrivee

Żeberka w sosie piwnym


Przepis z programu Ricardo i przyjaciele (odc. 13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Żeberka w sosie piwnym
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 kg żeberek wieprzowych

 

 

Przygotowanie:


Pokrój mięso w kawałki tak, żeby porcja zawierała 3 żeberka. Włóż do dużego garnka z lekko osoloną wodą. Doprowadź do wrzenia, zszumuj. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 45 minut. Odcedź i dostaw.

powrót

Podobne przepisy

Wołowina z woka z liśćmi la lot
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Pieczony kurczak z selerem korzeniowym
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Kotlety z kaparami
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kotlet wieprzowy z confit z czerwonej cebuli
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Rolada z perliczki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

gaela

postów: 1

03.02.2013 12:53

CYTUJ

prosimy o przepis (w całości)!

soraya

postów: 1

01.02.2013 15:49

CYTUJ

gdzie jest dalsza czesc przepisu?

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.