Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 4.0

Składniki:

2 kawałki chleba górskiego

pół filiżanki wędzonego pstrąga

pół pokrojonego awokado

pół pokrojonego ogórka

1 łyżka posiekanego koperku

1 łyżka posiekanego szczypiorku

 

Sos:

1 łyżka posiekanych korniszonów

1 łyżka kaparów

1 łyżka posiekanej czerwonej cebuli

4 anchois

sok z połowy cytryny

pół filiżanki majonezu sojowego

Przygotowanie:

Składniki sosu dokładnie wymieszać.
Chleb posmarować łyżką sosu. Ułożyć warstwę pstrąga, awokado i ogórka. Posypać koperkiem, szczypiorkiem i zwinąć.

powrót

Podobne przepisy

Masła smakowe
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Bliny
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia rosyjska
Domowa przyprawa z warzyw
Marieta  Marecka
Przepis z programu 365 obiadów Mariety Mareckiej 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Falafel z surówką z marchewki i zieloną tahiną
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia arabska
Wielki, australijski burger
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia australijska

skomentuj przepis

markopolo17

postów: 4

14.06.2016 20:09

CYTUJ

Bardzo nam smakowało ,choć na początku każdy kręcił nosem widząc listę składników.Dopiero po połączeniu wszystkiego okazało że pasuje do siebie :):)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.