Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 4.0

Składniki:

2 kawałki chleba górskiego

pół filiżanki wędzonego pstrąga

pół pokrojonego awokado

pół pokrojonego ogórka

1 łyżka posiekanego koperku

1 łyżka posiekanego szczypiorku

 

Sos:

1 łyżka posiekanych korniszonów

1 łyżka kaparów

1 łyżka posiekanej czerwonej cebuli

4 anchois

sok z połowy cytryny

pół filiżanki majonezu sojowego

Przygotowanie:

Składniki sosu dokładnie wymieszać.
Chleb posmarować łyżką sosu. Ułożyć warstwę pstrąga, awokado i ogórka. Posypać koperkiem, szczypiorkiem i zwinąć.

powrót

Podobne przepisy

Chińskie naleśniki
Przepis z programu Ken Hom i kuchnia chińska (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia chińska
Risotto z Zadymerem i Bursztynem
Gieno Mientkiewicz
Przepis z programu Przez dziurkę od sera 3 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Risotto z prawdziwkami
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Mammaryla (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Inne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Ziemniaki domino
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Okra z nerkowcami
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 29)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Czekoladowe fondue
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia szwajcarska

skomentuj przepis

markopolo17

postów: 4

14.06.2016 20:09

CYTUJ

Bardzo nam smakowało ,choć na początku każdy kręcił nosem widząc listę składników.Dopiero po połączeniu wszystkiego okazało że pasuje do siebie :):)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.