Jola Słoma

Wiśnia z miętą


Przepis z programu Jesienne ATELIER SMAKU (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

Wiśnia z miętą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

słoiczek niskosłodzonej konfitury z wiśni

kilka liści mięty

łyżeczka soku z cytryny

szczypta soli

 

Przygotowanie:

Liście świeżej mięty siekamy, mieszamy z konfiturą z wiśni, sokiem z cytryny i szczyptą soli.

powrót

Podobne przepisy

Polenta
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Fasola cannellini, burak liściowy i pilaw z komosy
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Gotowane żołędzie
Łukasz Łuczaj
Przepis z programu Dziki obiad Łukasza Łuczaja (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Masła smakowe
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Masa figowo-orzechowa
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

#elzbieta-em

14.07.2011 08:41


elblag

CYTUJ

lubie smak i zapach miety w polaczeniu z wisniami.Od wielu lat do czesci robianych soków z wiśni dodaje liście miety.Do konfitury wiśniowej -także.Fajny smak.Pozdrawiam Elżbieta

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.