Winogrona pokryte czekoladą

Przepis z programu Domowy kucharz 2
trudność: łatwe

Winogrona pokryte czekoladą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

24 winogrona bez pestek, umyte i osuszone, o temperaturze pokojowej

225 g roztopionej, gorzkiej czekolady

Przygotowanie:

Wrzuć winogrona do dużej miski i wlej czekoladę. Mieszaj, aż każde zostanie nią pokryte. Ostrożnie ułóż na blasze. Wstaw do lodówki, aby czekolada stwardniała.

powrót

Podobne przepisy

Barszcz czerwony i ziołowe ravioli
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Barszcz czerwony
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
kuchnia świata: Kuchnia polska
Szybki barszcz czerwony
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Barszcz
Żeberka wieprzowe
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 4 odc. 1
trudność: łatwe
rodzaj dania: Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.