Wieprzowina babi tucheo z papryczkami chili

Przepis z programu Nancy Lam Kurczak, wieprzowina i krewetki (odc. 1)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia indonezyjska

Wieprzowina babi tucheo z papryczkami chili
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1,5kg wieprzowiny

2 łyżki oleju słonecznikowego

czosnek

czerwona cebula

2 papryczki chili

sos z rozgniecionych ziaren soi

4 łyżki sosu ketjap manis

brązowy cukier

3 szklanki wody

 

 

Przygotowanie:


Odkroić z wieprzowiny cały widoczny tłusz

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.