Lucinda Scala  Quinn

Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem


Przepis z programu Łatwe przepisy na wielki apetyt
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski

Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

280 g miękkiego koziego sera

2 łyżki posiekanego koperku

świeżo zmielony czarny pieprz

450 g wędzonego łososia w plastrach

1 mała czerwona cebula

obrana i pokrojona w cienkie plastry

1 długa ciabatta

 

 

Przygotowanie:


Wymieszać kozi ser z koperkiem i doprawić pieprzem do smaku. Ułożyć plastry łososia i cebuli na półmisku. Podawać z grzankami z ciabatty.

powrót

Podobne przepisy

Burgery rybne z sałatą
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Dania dietetyczne
Parowany pstrąg
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
Tatar z pstrąga wędzonego w chwili podania z bukietem sałat
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.