Trufle

Trufle
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
4

Przygotowanie:

Składniki:
1 filiżanka migdałów (albo dowolnych orzechów) namoczonych przez noc i odcedzonych
pół filiżanki ziaren słonecznika namoczonych przez noc i odcedzonych
2 łyżki syropu z agawy, ryżowego albo miodu
filiżanki kakao + trochę do obtoczenia
pół łyżeczki wody pomarańczowej

Przygotowanie:
Orzechy i ziarna słonecznika rozdrobnić blenderem, a następnie połączyć z pozostałymi składnikami. Formować niewielkie kulki i obtaczać je w kakao.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA