Gary  Rhodes

Troć na kremowym kalafiorze z dresingiem ziołowo-groszkowym


Przepis z programu Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.3)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania z ryb

Troć na kremowym kalafiorze z dresingiem ziołowo-groszkowym
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 filety z troci po 100g

mąka do obtoczenia

mały kalafior

25 g masła + kawałek do smażenia ryby

po 1 łyżce stołowej estragonu

natki

koperku

trybuli i szczypiorku + łyżka ich mieszanki

100 ml oliwy + oliwa do smażenia

3 łyżki stołowe oleju arachidowego

200 ml mleka

sól i biały oraz czarny

świeżo zmielony pieprz

75 g młodego

zielonego groszku

nieco soku z limonki

 

 

Przygotowanie:


Wyłuskany, młody groszek wrzuć do dobrze osolonej wody. Gotuj przez 3-10 minut, zależnie od wielkości ziaren.

powrót

Podobne przepisy

Smażone nadziewane kwiaty cukinii
Przepis z programu
trudność: brak
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Grillowane paczuszki łososiowe
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Łosoś pieczony w folii
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na lato (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kotleciki z solonego dorsza z confit z papryki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Gotowana ryba z sosem pomarańczowo-sezamowym
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 44)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Mielone kotlety rybne z dereniowym majonezem
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak rodzinnie (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.