Jacques Pépin

Tosty z rzodkiewkami


Przepis z programu Jacques Pepin: Nowe dania na szybko (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Tosty z rzodkiewkami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0


Przygotowanie

Pokroić bagietkę na cienkie kromki. Posmarować je grubo masłem. Rzodkiewki pokroić na cienkie plasterki (przydaje się do tego obieraczka do warzyw). Położyć na maśle tak, żeby zachodziły na siebie. Posypać grubą solą morską i podawać jako przekąskę do alkoholu.





© Jacques Pepin

powrót

Podobne przepisy

Granola
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 3 (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Burgery z łososia z salsą z mango
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski
Tapasy prowansalskie
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Jajka w „koszulce”
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.