Jacques Pépin

Tosty z rzodkiewkami


Przepis z programu Jacques Pepin: Nowe dania na szybko (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Tosty z rzodkiewkami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0


Przygotowanie

Pokroić bagietkę na cienkie kromki. Posmarować je grubo masłem. Rzodkiewki pokroić na cienkie plasterki (przydaje się do tego obieraczka do warzyw). Położyć na maśle tak, żeby zachodziły na siebie. Posypać grubą solą morską i podawać jako przekąskę do alkoholu.





© Jacques Pepin

powrót

Podobne przepisy

Placki z leśnych grzybów
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Cykoria z gruszką, orzechami i górskim serem
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
(odc.12)ciecierzyca duszona z warzywami
Jacques Pépin
Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Jajka zapiekane
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.