Tapas

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska

Tapas
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0




Figi z carpaccio z indyka

Figi kroimy na 4 części, zawijamy w plastry carpaccio z indyka, dekorujemy i nabijamy na szpadki.



Wędzona wołowina z melonem

Szynkę wołową wędzoną kroimy na plastry i zawijamy w cząstki melona, dekorujemy i nabijamy na szpadki.



Anchois z jajami przepiórczymi

Jaja ugotować, obrać, przekroić na pół, ułożyć fileciki anchois. Udekorować ziołami.



Tiule z parmezanu z serkiem Almette

Tarty parmezan wysypać na pergamin tworząc okrąg, wstawić do pieca lub kuchenki mikrofalowej.

Podgrzać wyciągnąć i na ciepło zawinąć w rożek, który nadziewamy serkiem Almette i

dekorujemy ziołami.





© Michał Janiszewski

powrót

Podobne przepisy

Teryna owocowa z serem pleśniowym
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Brukselka
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Smażony sękacz z kremem pistacjowym
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 4 (odc. 15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Suflet ziemniaczany
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy 3 (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kim pap
Piotr Przykaza
Przepis z programu Jak Piotr przykazał (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia koreańska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.