Anjum  Anand

Tamaryndowy majonez


Przepis z programu Łatwa kuchnia indyjska (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

Tamaryndowy majonez
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki

80 g majonezu

50 ml mleka

1 łyżka pasty tamaryndowej

¼ łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu

sól do smaku



Dokładnie wymieszać wszystkie składniki i doprawić majonez do smaku.





Opracowano na podstawie programu „Łatwa kuchnia indyjska”.

powrót

Podobne przepisy

Salsa barbecue
Ainsley Harriot
Przepis z programu Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Baba ghanoush
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia arabska, Kuchnia koszerna
Sosy majonezowe do frytek
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.18)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Pasta z wędzonej makreli
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Hummus z jabłkiem
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Dania wegańskie
Pasta rybna
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania z ryb, Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.