Tagliatelle z białą truflą

Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Tagliatelle z białą truflą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

60 g masła

80 g domowego makaronu tagliatelle

20 g białej trufli

 

 

Przygotowanie:


Gotujemy domowy świeży makaron al dente około 3 minut. Na patelni podgrzewamy masło, dodajemy odcedzony makaron i mieszamy. Posypujemy wedle gustu plasterkami białej trufli. Rada Giancarla: posypcie danie cienkimi plastrami parmigiano reggiano.

powrót

Podobne przepisy

Kluski leniwe z serem
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Makarony, kluski, Pierogi i pierożki
kuchnia świata: Kuchnia polska
 Gnocchi z grzybami, żurawiną i ricottą
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Makaron z serem pleśniowym
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.18)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.