Wyniki wyszukiwania

  
prowadzący: Paul Merret

Liczba znalezionych przepisów: 84


            Kurczak po zanzibarsku
Paul Merret
Przepis z programu Czego nie wiecie o... (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia afrykańska

            Cynaderki jagnięce na tostach
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

            Krem cytrynowy z owocami
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

            Chleb
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pieczywo

            Ryż z kurczakiem
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

            Kurczak podwójnie faszerowany
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

            Makaron z fasolą
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Makarony, kluski

            Kalmary z chorizo i puree z ciecierzycy
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza

            Quesadilla z czarną fasolą na ostro
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska

            Koktajl mango
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje

            Szprycer winogronowy
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje

            Zapiekanka pasterska
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Zapiekanki
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

            Dżem truskawkowo-śliwkowy
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory

            Cielęce golonki z ratatouille
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

            Sos pomidorowy – przepis podstawowy
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

            Norweska zapiekanka rybna
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Zapiekanki
kuchnia świata: Kuchnia skandynawska

            Jagnięce kebaby
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia arabska

            Niezawodny sos holenderski
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

            Tarta melasowa
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka

            Racuchy bhaji, tarka daal i migdałowy ryż
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia indyjska

            Królik duszony w śmietanie
Paul Merret
Przepis z programu Ekonomia gastronomii (odc.3)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne, Potrawy wielkanocne

Liczba znalezionych przepisów: 84