Anna Olson

Szparagi z holenderskim sosem rabarbarowym


Przepis z programu Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc. 1)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Szparagi z holenderskim sosem rabarbarowym
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

900 g świeżych szparagów

 

 

Przygotowanie:


Zagotuj wodę w dużym garnku i obficie posól. Oczyść szparagi i wrzuć do wrzątku. Blanszuj je 2-3 minuty, aż lekko zmiękną (czas zależy od grubości szparagów). Odlej wodę i zahartuj szparagi w misce z wodą z lodem, żeby przestały się gotować.

powrót

Podobne przepisy

Frittata z chorizo, szpinakiem i ricottą
Donna Hay
Przepis z programu Donna Hay - szybkie, świeże, proste (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Roladki z wermiszelem i krewetkami
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Pani puri z ikrą łososia lub awokado
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Groszek po francusku
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Jajka po piemoncku
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Tapasy prowansalskie
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.